onsdag 24 mars 2010

råttorna från solna

Vad är det med AIK och dess spelare och deras tro på att de på något sätt är regenter i Sverige?

Först var det Bojan Djordjic som tyckte att "Det här är Råsunda... man gör inte så." och nu är det Dick Tärnström som tycker samma sak om Hovet efter att Södertäljes kanadick Yanick Lehouxs hyschande mot AIK-fansen efter sitt 4-3-mål med 55 sekunder kvar av matchen i går.

Förlåt mej, men jag förstår inte resonemanget? Får man göra så överallt, men inte mot AIK's fans? Varför då? För att de är mer värda? Eller för att de är idrottsfansens svar på I en annan del av Köping? (Lugn nu...) För att det, i stort sett, bara är Stockholms-lagens fans som fullständigt flippar hur och vill mörda människor över sånt här?

Istället för att säga åt alla Sveriges spelare hur de ska bete sej mot era fans föreslår jag att ni talar om för era killar i publiken att det inte är okej att bete sej som ADHD-apor för att någon sätter ett finger framför munnen efter ett mål. Proportioner, lär dem om proportioner.

7 kommentarer:

Elin sa...

*applåderar*
Kan inte ha sagt det bättre själv.. Idioti!

Elin sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Murph sa...

Jag har aldrig gillat dessa AIK-are... de är idioter hela bunten=)

Men de har förmodligen rätt med tanke på att AIK-fansen är bland de mest hatiska och aggressiva. lite: håll dig i bakgrunden eller dö liksom... tyvärr

airaM sa...

Elin - Idioti på hög nivå.

Muprh - Ja, men är det kanske inte AIK-fansen som bör ändra sej då snarare än att alla andra lag ska tassa på tå för dem? Himla fjantigt.

pappa sa...

Min Ängel!! Du har så rätt, 99orna fattar inte bättre! JAG VET!!! Älskar dig! Din Pappa

airaM sa...

Haha, pappa.. Ja, du om någon vet. =) Älskar dej med!

Murphy sa...

Absolut! men det är lättare att resonera med en enskild spelare än med en gnagetklack.. alla vet vi ju att IQ-nivån omöjligör en vettig diskussion..