onsdag 20 januari 2010

här har vi ju nån som har koll i alla fall



Slovenien och Polen. Blåbärsnationer. Bra där, Bingo-Berra. I VM 2007 vann Polen silver. I VM 2009 - brons. Där emellan kom man femma i OS i Peking. Slovenien - silver i EM 2004. Blåbär. Hej, hej.

Berra kommer ihåg 90-talet och tycker det är konstigt att vi kan bli så mycket "sämre" på tio år. Det är väl ungefär som att säga att Ryssland väl fortfarande borde vara fullständigt överlägsna i hockeyn och att Sverige i all tid och evighet borde vinna allt vi någonsin tar oss för när det kommer till curling. Men det funkar ju inte riktigt så, serru. Generationer, kallas det. Bra spelare kommer och går.

För övrigt så verkar det väl över huvud taget inte som att Berra sett någonting som helst på handboll sedan just 90-talet.

10 kommentarer:

Voronin sa...

Gött att hetsa någon stackare som gjort ett inlägg på ett forum, känns lite som ett "cheap shot", å andra sidan lär väl inte han se vad du skriver på din trötta blogg...

airaM sa...

"Stackare"? På vilket sätt är han en stackare? Utveckla gärna.

LaElectrica sa...

Troligen tror han att Wislander, Carlén (den store:P) och Staffan Olsson själv fortfarande står på planen. Eller funderar över hur Hellgren kan prata samtidigt som han står i mål..

Jennie sa...

Haha, Polen slog Tyskland och Slovenien tog en poäng av dom. Killen har sjukt bra koll får man säga. Iså fall är ju hela grupppen fulld av blåbärsnationer!

Sverige har ju stora chanser mot tyskland. Men om vi inte höjer nivån till på fredag så har vi inte i EM att göra ändå, men man vet ju att det finns så mycket handboll i dessa killarna som inte syns.

Sen har jag en fråga till voronin:
Det är alltså okej för denna Berra att "hetsa" svenska landslaget på aftonbladet (som jag tror forumet är), men för Maria att kommentera det här är inte okej? Att du sen slinker in något om en trött blogg, som du uppenbarligen själv läser, det om något känns som ett "cheap shot".

Anonym sa...

Sen att Slovenien har Kiels gamla tränare gör ju inte saken enklare.. Det är intressant med folk som tror sig kunna nåt om handboll..

Helena sa...

Hahaha ja blåbär är ju... gott. T.o.m. JAG skrattar,

Peter sa...

Hahaha...Snacka om noll koll...
Sverige hamna i den klart svåraste gruppen...

airaM sa...

Jaa, jag sitter här nu och väntar på Voronins comeback. =)

Jennie sa...

H*n kanske somnade då h*n läste din trötta blogg ;)

airaM sa...

Troligtvis. =)