lördag 20 februari 2010

you give me something... not

Seriöst, ni är fan sämst i Sverige.

Skäms!!!

12 kommentarer:

absolutjohan sa...

Aj wrajtar under på det!

airaM sa...

Amen, tack!

Nattis 2.0 sa...

Det är besvärligt att lämna kommentar för man måste logga in och tja.. då blir det inte. När man sen får skäll så tröttnar man liksom ännu mer. Det är ju inte så att du kan kräva av dina läsare att de ska skriva kommentarer precis.
Jag önskar man kunde det men..

Unknown sa...

Logga in? Inte mycket man behöver det. Är ju bara att använda sig av Namn/URL så är det löst i ett kick.

airaM sa...

Nattis - Nej, det är inte särskilt besvärligt och med tanke på hur mycket tid och energi jag lägger på den här bloggen så tycker jag att jag har rätt att ibland bli besviken över att inte få någonting tillbaka. Jag blir besviken på din kommentar, uppfattar den till och med som otrevlig.

J - Jamen precis!

absolutjohan sa...

Word Maria!

Nattis 2.0 sa...

Lycka till med din undersökning imorgon Maria och med Handbollen etc. Jag slutar härmed läsa din blogg..

Du skiter antagligen i det för du har väl en del andra trogna läsare men jag har läst dina inlägg (OCH kommenterat på de allra flesta så länge du var på MB) under 1,5 år. Du var nog en av de första jag bloglovade.
Tråkigt men när man upprepade gånger blir "utskälld" för att man inte kommenterar och sen dessutom får snäsiga svar så kan det kvitta.

airaM sa...

Men wtf? Orka vara lite mer drastisk? Vad har hänt med dej Nattis?

Jag skiter verkligen inte i det, jag är mycket väl medveten om att du hängt med länge, men att sluta kommentera en blogg för att det är "besvärligt" är ju inte särskilt "troget". Och när du ju hängt med så jäkla länge så borde du veta att allt jag skriver bör tas med en nypa salt.

Helt otroligt att se din reaktion, faktiskt. Men ha det så bra!

absolutjohan sa...

Det var fan det mest störa argument jag läst på länge!
När en människa skriver en blogg som alltigenom är läsvärd på alla sätt. En blogg som är totalt utelämnande, sårbar, rolig, sorgsen och som följer en människas vardag i både glädje och sorg. Så får Maria ingen respons av sina läsare när hon själv bjuder på allt av sig själv. Du säger att det är jobbigt att kommentera. Det är ju fan mer patetiskt än det mest patetiska jag läst. Om man inte kan ta sig 10 sekunders tid för att kommentar den blogg man läser kan man gå och dra nåt gammalt över sig.

Marias blogg är en blogg. En riktig blogg. En blogg som handlar om nåt. Men du kanske inte fattar dig på en riktig blogg och inte tycker det är värt att kommentara de uppoffringar det innebär att lämna ut sig själv eller komma på saker att skriva. Speciellt med tanke på att din blogg bara är kvalificerat jävla trams. Det är ju bara inlägg som hänvisar till tidningar all the tima och vem fan vill läsa sån jäkla smörja. Tidningen är redan uppfunnen om du inte visste det.

Skäms!!

Sune...the girl sa...

Nu förstår inte jag riktigt. Vadå logga in? Menar hon rutan man skriver i och lämnar sin kommentar? där man ska fylla i användarnamn? Gör man inte det överallt eller har jag missat nåt?

Gröna Anna sa...

Ungefär det här kan jag skriva under på: http://horni.blogg.se/2010/february/lite-om-bloggning.html

Gun sa...

Svar: Nej, jag syftar absolut inte på dig i mitt inlägg. Jag har inget emot dig eller din blogg alls, då jag aldrig ens läst den förrän idag (via Johan), och mitt inlägg skrevs, som du kan se, den 17/2.

Du har säkert, som du säger, förtjänat dina kommentarer genom att själv kommentera och svara på kommentarer, det tvivlar jag inte på, och förstår om du blir frustrerad när du inte får något tillbaka.

Vad jag menar med mitt inlägg är att man inte kan gnälla sig till kommentarer, för folk blir bara irriterade, och, ja, du har ju själv läst mitt inlägg, och du höll ju med mig också, så...jag vill bara säga att jag inte syftade på dig, och att jag inte vet bakgrunden till erat bråk, och därför inte vill lägga mig i det heller.