tisdag 8 december 2009

Den oändliga historien om det största svinet världen skådat

Jag var och tränade med min mamma en torsdag. Förra torsdagen, faktiskt. För snart två veckor sedan. Sen gick vi på PUB-kvällen på hennes jobb (Personal Utan Begränsningar). Mycket trevligt. Sen åkte jag hem till Camilla, för där fanns Camilla och Jessica och vi skulle sjunga singstar. Det gjorde vi också.

Sen fick Jessica sms av Magnus, som undrade om vi ville gå med dem ut. Jessica sa till oss att hon ju ville, men hon skulle ju jobba dagen efter. Jag och Camilla tittade på varandra och sa att "Vi vill!". Så messade hon tillbaka och sa att vi skulle komma.

Jag har träffat Magnus innan och han är en trevlig och speciell person. Han satte upp oss på listan på Lounge(s) så att vi inte skulle behöva betala och när vi kom dit ställde vi oss med Magnus och hans kompis. Andreas.

Andreas var en trevlig kille. Glad. Inte så att jag "la märkte till honom" på en gång, utan vi pratade lika mycket, alla fyra. Vi drack drinkar och Andreas bjöd, för han hade vunnit på trav samma kväll. 5.000 spänn. Så vi tackade och tog emot och hade förbannat trevligt. I takt med att tiden gick och drinkarna passerade strupen så blev Andreas mer och mer trevlig - på ett bra sätt, bör tilläggas. När det blev trångt på stället och någon ville gå förbi så drog han mej till sej och sa att "Nu ser alla att du är med mej, så nu kommer ingen ragga på dej.". Vi skrattade och jag sa att "det var väl bra".

Vi pratade om jobb och sånt där och det kom fram att han var pokerspelare. Dessutom en ganska duktig sådan. Jag är inte den som imponeras, men jag imponerades av det faktum att han var så blygsam och ödmjuk. Vi lärde känna varandra mer och mer och när vi kom till ämnet pojkar och flickor som tycker om varandra så talade jag om för honom att jag lekt klart och att om han ville träffa mej igen så skulle det vara med vetskapen om att jag vill något mer. För jag vill nåt mer nu. Det kanske inte skulle bli med honom, för man kanske inte alls passar ihop, men det var min intentioner med det hela. Han log och tyckte att det lät hur bra som helst.

Ändå försökte han förstås. Han frågade om vi inte skulle med på efterfest. Jag sa att "Det vet vi ju alla, vad efterfest betyder och nej, jag ska med hem till Camilla. Hon har pojkvän och om hon inte följer med, så följer inte jag med. Tyvärr.".

Natten gick och jag tyckte att klockan borde stanna en stund, för det var snart dags att gå hem. Han fick mitt nummer och sparade mej under namnet "Sköna Maria". Jag pussade honom i nacken innan vi gick ner för att hämta våra jackor och några minuter senare stod vi på gatan utanför. På Avenyn. Camilla hade börjat ringa efter taxi medan jag och Andreas stod och sa hej då. Jag frågade när vi skulle ses igen varpå han svarar att han ska till Prag några dagar senare, något han hade sagt tidigare under kvällen också. Nu sa han dock också att han sen skulle vidare till Florens, för att sen åka till Rumänien. Allt detta för att spela poker, alltså. Han spelar på EPT. "Jaha, och när är du tillbaka då?". "Om typ fyra veckor...".

Jag dog litegranna. Jag ville inte vänta så länge på att träffa honom igen. Han hade ju talat om för mej att han ville bjuda ut mej på middag och jag ville inte vänta i fyra veckor på det. "Om du hittar på det här för att jag ska följa med er på efterfest nu, så är du det största svin jag nånsin stött på" sa jag, vände mej om och sa till Camilla att jag skulle åka med hem till Magnus, där Andreas också skulle sova för att han bor i en annan stad. Camilla himlade lite med ögonen, men förstod mej till fullo. Hon tyckte också att Andreas verkade hur bra som helst.

Jag talade om för honom att något sex var det inte tal om. Visst har såna grejer hänt förut, men det här kändes som så mycket mer och jag ville verkligen inte "förstöra nåt" som det så fint heter. Han tyckte inte alls att det gjorde något och det gjorde mej ännu mer glad.

Vi tog en taxi hem till Magnus och gick och la oss ganska omgående. Sen följde nästan fem timmar av lära-känna-varandra-prat. Vi pratade om precis allt mellan himmel och jord. Familj, kärlek, besvikelser, glädje, generositet. Allt. Han sa att det är sjukt hur det kan klicka så fort, hur man kan bli förälskad i någon på en enda kväll. Han pratade om när vi skulle äta middag när han kom hem. Han pratade om att han ville skita i några tävlingar och vara hemma med mej istället, för att han inte får ha på mobilen under tävlingarna och att han ju inte skulle kunna prata med mej så mycket. Och han ville ju det. Prata med mej.

Jag kunde knappt tro att det var sant. Jag somnade med ett leende klockan åtta på morgonen och även fast jag vaknade flera gånger av att han gnisslade tänder, så satt leendet kvar när vi vaknade på riktigt klockan elva. Magnus gick och köpte mat åt oss och när vi hade ätit så la vi oss och myste en stund till innan det var dags för mej att bege mej hemåt. Magnus körde mej hem och Andreas åkte så klart med. Vi sa hej då när klockan var omkring ett och jag kände på mej att livet hade vänt nu.

Hela fredagen var jag i ett stort rus. Camilla, jag och mamma gymmade på kvällen och Andreas var det enda jag kunde prata om. Camilla höll med om att det nog var allvar den här gången, för han var inte som andra killar. Sen åkte Camilla hem och jag och mamma träffade min svägerska och gick på After Work. Efter nån timme på O'Leary's var klockan halv tio och det kliade i mina fingrar.

Jag slängde iväg ett sms.

Klockan gick och jag fick inget svar. Batteriet tog slut och jag fick ont i magen. Ont i magen av olust. Men nu kunde jag ju inte få nåt sms den kvällen, mobilen var ju ändå död, så jag kopplade bort det och hade trevligt istället.

Lördag. Inget svar. Jag stannade hemma på kvällen, tittade på Robinson och tog det lugnt. Drack lite vin. Jessica ringde, hon hade varit på bio och hon ville gå ut. Jag hakade på. Ville liksom tänka på annat, för jag mådde väl inte toppen direkt. Hade kul. Kul som fan.

Söndag. Inget svar. Jag började fatta att han inte skulle höra av sej.

Måndag. Knäpptyst.

Tisdag. Svar. Sms. "Nämen hallå där! Hoppas allt är bra med dig! Du får ursäkta mig att det tog sån tid innan jag svarade. Telefonen va död när jag åkte och laddarn glömde jag ju givetvis :) har varit rätt hektiskt här nere, men idag fick jag tid över till att köpa en ny laddare. Vad händer där hemma? Kram"

Shit! Glädje! Åhhh. Så kändes det. Men jag ville inte svara på en gång. Hur mycket jag än hatar att spela spel, så var det precis så det skulle bli nu. Jag väntade inte i flera dagar, som han, men likväl i fem timmar. Jag skrev att jag var lite småsjuk och att det inte händer så mycket. Nothing fancy, not too much.
Kvällen spenderades hemma hos mej och mamma med Camilla och Jessica och filmen L.A. Gigolo. När klockan var halv tolv och Jessica och Camilla skulle dra, så fick jag ett till sms. Ett till. Samma dag.

Jag skummade igenom det och skrek rakt ut "Det är jättelångt!!! Han har skrivit ett jättelångt sms! Lyssna!" och så läste jag det. "Usch då låter inte roligt med sjukdom :( då får du krya på dig! har haft lite oflyt här nere hittills, men det brukar väl vända till de godas fördel till slut?! Har knappt varit utanför hotellet, då casino och hotell är i samma byggnad :). Dom har så dum regel att telefonen ej får vara på.. Så blir att det kan ta en stund innan man kan skicka. Dom spelar en jäkla go låt här nere, tänkte du kan lyssna på när du e småsjuk där hemma. Påminner mkt om mig och vad jag gillar, bilar och båtar :) den heter iaf "Taio Cruz - Break your heart" vad sker för dig fram igenom? Kram!"

Fattar ni? Långheten på smset. Jag svarade en stund senare att jag skulle lyssna på den osv.

Så satte jag på låten. Jag lyssnade. Rynkade på ögonbrynen och googlade texten. Jag tittade på mamma och började läsa texten högt och jag sa "Vad fan är det här?". Texten kan ni läsa här innan ni fortsätter.

Vad tycker ni? Handlar låten om bilar och båtar? Jag tyckte inte det. Så jag skrev ett till sms. "Ja du. Den låten handlade ju inte om bilar och båtar direkt.. But I get the message."

Senare kollade jag in låten på youtube och finner att videon ju är full av bilar och båtar. Jag tvekar en stund och funderar på om det var den han menade och om han kanske inte hade lyssnat så mycket på texten. Nåja, i så fall skulle han ju skicka ett sms så småningom och dementera, eller hur?

Onsdag. Inget svar. Jag åker till Västerås för att gå på LW-konserten med Ivve.

Torsdag. Inget svar. Jag börjar tvivla på om han ens är i Prag. Infot jag fått stämmer nämligen inte överens med hans sms. Jag spenderar kvällen med Måns och Slobbe och lyckas tränga bort allt dåligt.

Fredag. Kaboom. Nu vet jag. Och håll i er nu.

Människan är inte i Prag. Han har inte varit i Prag. Han har inte spelat turneringen. Han åkte aldrig. Han ljög. Vem vet om hur mycket? Jag vet att han är pokerspelare och att han är duktig, men Prag ljög han om och säkert om Florens också.

Vem gör så? Vem säger att han är förälskad efter en kväll? Vem ljuger om att han ska till Prag och om att han glömt laddaren och om att de har en dum regel om att man inte får ha på mobilen? Vem hittar på sånt? Vem dumpar en tjej med en låt? En låt? Andreas gör det. Har så god lust att skriva hans efternamn också, så att alla framtida tjejer som googlar honom kan få läsa denna lilla historia. Men så lågt tänker jag inte sjunka.

Jag undrar bara varför. Vet ni varför? Varför gör man så? Nu är jag inte ens ledsen längre. När jag fick veta att han ljög om Prag försvann all ledsamhet och ilska och ersattes med skratt över hur pinsam en människa kan vara. Men nyfikenheten är inte stillad. Jag undrar fortfarande. Varför gör man så? Han fick ju ingenting för det. Ingenting. Och när han ändå inte var intresserad, varför brydde han sej om att svara på mitt första sms över huvud taget?

Min enda slutsats är att han är fullkomligt iskall. Att han njuter av att playa folk. Ett ärkesvin helt enkelt. Och det är såna som han som gör att jag tyvärr drar alla killar över en kam ett tag framöver. Det är såna som han som gör att jag är jävligt mycket på min vakt och inte litar på nån. En kille ska få bevisa jäkligt mycket för att ha något att hämta hos mej framöver och det har ni Andreas att tacka för.

Jag är inte förvånad över att han försörjer sej på poker. Han var jävligt bra på att bluffa.

14 kommentarer:

Nellie sa...

Han verkar inte ha riktigt alla hästar hemma nej. Men samtidigt är du aningen naiv om du tror att en kväll ute och det som sägs och görs klockan 6 på fyllan betyder att "livet har vänt"... På dina inlägg har det låtit som ni träffats ett tag. Inte bara EN kväll.

airaM sa...

Ja. Jag är naiv. Jag är godtrogen. Jag tror på att människor är ärliga mot mej när jag är det mot dem. Är det jag som gjort fel då och förtjänar jag att bli behandlad som en idiot då? Jag tycker inte det. Jag tycker att det väl är fint att det finns nån kvar i världen som vågar tro.

AnnaPanna sa...

Vilken JÄVLA looser. Fy fan! Man blir ju mörkrädd. =/

Helena sa...

Vissa grabbar borde verkligen ha en FET, gärna blinkande, röd varningstriangel på sig!!! FYYYY

Hagström sa...

Jag mår illa!

Carro sa...

sjuk jävla kille... Vilken ärkeidiot! Låt mig skratta! Hahaha

Maria sa...

En sån jävla idiot! En riktig jävla käftsmäll ska han ha! Nej, en rak höger. Och kanske ett skott i pannan.
Dra åt helvete med honom, jävla jävel!

absolutjohan sa...

Nu ger du mig hans adress så ska jag åka och ta ett ordentligt "snack" med tokfan!!!

Linda sa...

Say what! Alvarligt... Hur FAN kan man bete sig så... Där hade vi allt ett riktigt praktarsle...

Emma sa...

Fy fan, vilken jävla idiot! Hittar inga bättre ord. Han fattar inte vad han missar.

Louiseofgbg sa...

Sånna e dem, de e därför folk som mig kommer vara singel forevver! Man kan inte lite på nån annan än sig själv, de har vi lärt oss den hårda vägen!

Bella sa...

Vilket svin! Bra att du skrattar åt honom - det är det enda man kan göra åt sådana typer. Asgarva åt dom!!

Mart sa...

Andreas G...?

airaM sa...

Mart - Kanske...